Kompetencer

De faglige....
Fagligt og teknologisk er vores niveau meget højt. Vi anvender den allernyeste teknologi og har de absolut bedste samarbejdspartnere og underleverendører. Vi bygger på den biologiske og forebyggende tandpleje, som vi er kendt for i Danmark.
Vi brænder især for den æstetiske tandbehandling, hvor vi tager hensyn til individuelle ønsker og forskelle. Behandlinger hvor vi, med så nænsomme indgreb som muligt, genskaber eller forbedrer din lyst til at smile og vise dine tænder. Vi benytter os af ’’Minimal invasive dentistry’’, hvor kun så lidt som muligt af din sunde tandsubstans berøres. Herunder hører også tandimplantater, hvis du mangler en eller flere tænder.

De menneskelige...
Vi har opbygget kompetencer i håndtering af mennesker, der har haft dårlige oplevelser hos tandlæger (tandlægeskræk). Vi sætter en ære i at lave smertefri tandbehandling, og tager særlige hensyn til dig, hvis du er bange eller nervøs.

Komplementær behandling & Velvære
Vi har tilknyttet en fysioterapeut, der specielt kan hjælpe dig med afspænding og behandling af kroniske ansigtssmerter.
Derudover holder Vedbæk Yoga Centre til i vores lokaler, når vi er gået hjem. Du kan se mere på Vedbæk Yoga Centre
Alt i alt....
føler vi, at vi er godt rustet til at hjælpe dig med at få opfyldt dine ønsker og behov.
Du kan ligeledes være sikker på, at vi vil anvende de nyeste og afprøvede behandlingsprincipper, og at vi bekymrer os om dit velbefindende.

Vi glæder os til at tage imod dig, og kender du andre, der har brug for en god behandling eller en second opinion, er de også velkomne.


praxis - tandlæge Niels Kramp   Vedbæk Stationsvej 18, 1. th   2950 Vedbæk   Telefon: 45 89 20 03