Broer og kroner

Hvis du har mistet en eller flere tænder

Broer og kroner benyttes, hvis du har knækket en eller flere tænder, og rødderne stadig er tilstede. Hvis rødderne også er væk, kan behandlingen være en bro eller et Implantat.

• En bro benyttes for at erstatte mistede tænder. En bro bliver cementeret fast på de naturlige tænder og den vil føles som dine egne tænder.

• En krone benyttes, hvis du har en defekt tand, som ikke længere kan repareres med en fyldning, så det kan holde. En krone kan også være en nødvendig behandling på rodbehandlede tænder eller på tænder med dybe revner. Den sikrer, at tanden ikke knækker og det dermed risikeres at miste tanden helt.

Broer og kroner fremstilles i porcelæn eller metalkeramik.

Vi har mange års erfaring med udarbejdelse af broer samt plast- og porcelænskroner. Vore behandlinger er af høj kvalitet, da vi igennem flere år har udført større og komplicerede tandarbejder. Du får den bedst tænkelige behandling og det bedste resultat. Vi gør vort yderste for, at du får gode og stærke tænder, som du kan tygge med uden ubehag - og samtidigt får du et flot smil!

Ring til os og spørg om vore behandlinger og tal med os om hvordan, vi kan hjælpe dig til at få dit flotte smil tilbage. Naturligvis giver vi dig en fast pris på hele behandlingen, inden du går i gang, så du undgår overraskelser.
Tandlægerne Kildegårds Plads   Kildegårds Plads 1   2820 Gentofte